Schinvelder
Hoeve

Particulier evenement

Wat dacht u van verjaardagen, babyshowers, doopfeesten, communies, familiefeesten & diners? Exclusief en in alle rust zijn wij ook een zeer geschikte locatie voor koffietafels en condoleance recepties. In alle rust met geliefden, famlie en vrienden samen zijn. Dat is wat u op deze momenten wilt. Wij bieden u daar graag de locatie voor, met een luxueuze culinaire invulling.

De Schinvelder Hoeve is ideaal gelegen aan de N274, de verbinding tussen Brunssum en Duitsland en de Parkstad Ring. Een verbinding die de Oostelijke Mijnstreek met de Westelijke Mijnstreek verbind. Bij de Schinvelder Hoeve kunt u gratis parkeren, op eigen terrein.

 

Trouwen

Trouwen bij de Schinvelder Hoeve betekent een volledig ontzorgde dag. Wij leggen jullie en alle gasten in de watten. Samen creëren we de dag van jullie dromen. Wij staan voor kwaliteit en servicegerichtheid. Trouwen bij Schinvelder Hoeve? Een dag om nooit meer te vergeten!

Uw huwelijk bij de Schinvelder Hoeve! Graag nodigen we jullie uit voor een bezichtiging, want zien is geloven! Kom naar de Schinvelder Hoeve en dompel jezelf onder in de luxe, de vrijheid en de gastvrijheid. Geen enkele bruiloft is hetzelfde, jullie wensen zijn uniek!

Uiteraard ontzorgen we jullie volledig op jullie huwelijksdag. We nemen alles uit handen zodat laten jullie kunnen genieten van een culinaire beleving waar nog lang over gesproken zal worden.

Graag bespreken wij jullie wensen en verzorgen de culinaire beleving van jullie dromen.

ONZE VOORDELEN

Wat wij kunnen bieden

Kwaliteit

Wij werken uitsluitend met de beste leveranciers en producten.

Exclusiviteit mogelijk

We creëren jouw event/huwelijk per onderdeel in een andere sfeer en ambiance, of het nu binnen of buiten is.

Sfeervol

Met de juiste aandacht voor aankleding en decoratie maken wij jouw event/huwelijk compleet.

Persoonlijke aandacht

Jouw event op maat, wij staan altijd voor je klaar en begeleiden jou persoonlijk bij het organiseren van jouw event/huwelijk

Luxe suites

De 4 exclusieve suites hebben bedden van Heavenly Beds, een zithoek, luxe badkamer, een flatscreen-tv en apparaten voor koffie- en thee.

Verschillende zalen

Al onze 7 zalen zijn zeer sfeervol ingericht en groepen van 10 tot 300 personen kunnen bij de Schinvelder Hoeve terecht.