Barbecue
Vers bereide salades, gepresenteerd in buffetvorm. De salades worden mooi opgemaakt op porseleinen schalen:
- Roasted vegetables salad, in de schil gebakken krieltjes met paprika, courgette, tomaat en groene asperges
- Bladsalade met gegrilde perzik en gegrilde halloumi, gerookte kipfilet, tomaat en frisse citrusdressing
- Couscous salade met eendenborst, chorizo, knapperige groentjes, bosui, walnoten en frambozendressing
- Ravioli salade met ricotta, verse spinazie en pijnboompitten
Van de barbecue:
- Krokant gebakken buikspek, gegaard in een zoet-pikante rub en aan het stuk gegrild
- Zalmfilet’ en papilotte’ met citroen bleekselderij en venkel
- Runderburger van 100% limousin met pancetta, rucola en bruschetta, geserveerd op een brioche broodje.
- Bavette spies van Australisch Grainfed Black Angus rund, gemarineerd met knoflook en Italiaanse kruiden
Inclusief diverse sausen en ambachtelijk gebakken broden met rode peper boter.